About
SHOWCASE 2017 — Grote Markt —

De showcase, een fantastisch moment om samen van te genieten !

In 2016 werd een onvergetelijk moment een absolute topper van Winterpret: de showcase van de Grote Markt. Overtuigd door dit overweldigend succes zal de Stad Brussel opnieuw EEN GRATIS MUZIEKEVENEMENT ORGANISEREN OP DINSDAG 19 DECEMBER.
 
Dit jaar zullen niet één maar twee artiesten ter gelegenheid van Winterpret de mooiste grote markt van de wereld laten trillen van muziekemoties: de Franse artiest Petit Biscuit en de Belgische artiest Henri PFR zullen vanop het balkon van het Stadhuis de ene hit na de andere op het publiek loslaten. Een buitengewone scène voor deze jonge artiesten en een feestelijk, supersympathiek en gratis muziekmoment voor alle Brusselaars en toeristen uit alle hoeken van de wereld !
 
Aftermovie – Showcase Petit Biscuit / Henri PFR

Op 19 december, om 19 u stipt, zal Petit Biscuit de festiviteiten openen met zijn meeslepende composities. Na een korte plaatswissel op het balkon komt Henri PFR tot 20.30 u alles in vuur en vlam zetten met zijn absolute hits.

Daarna kan het publiek tot 22 u volop genieten van de diverse attracties en feeërieke ontmoetingsplaatsen van Winterpret.
 
Alle praktische info over dit evenement zal op een latere datum worden meegedeeld.
 
En dankzij de steun van onze trouwe partners Radio Contact, PLUG RTL en MNM zullen Henri PFR en Petit Biscuit de Stad Brussel ook ver buiten onze grenzen laten stralen!